In deze zeven horrorhotels wil je liever niet overnachten

In deze zeven horrorhotels wil je liever niet overnachten

1. The Lizzy Borden B&B

The Lizzy Borden B&B is geen Bed & Breakfast als een ander. In 1882 zou een meisje haar vader en stiefmoeder vermoord hebben met een bijl. Wie zich wil verdiepen in dit horrorverhaal, kan een tour boeken waar het verhaal van de kleine Lizzy Borden wordt verteld. Je moet er wel wat voor over hebben, want een nacht kost al snel 200 euro.

Taking a short detour on our way home ?

A photo posted by Abigail Larson (@abigail_larson) on

2. The Clown Hotel

Voor mensen die een panische angst hebben voor clowns, is dit hotel geen aanrader. In de lobby, in je kamer en zelfs vanop foto's word je overal aangestaard door clowns. Alsof dat nog niet eng genoeg is, heb je ook een mooi uitzicht over een begraafplaats. Aan een overnachting hangt een prijskaartje van 40 euro.

Caption contest? Winner receives my nightmares. #clownmotel #nevada #tonopah

A photo posted by Leigh Ann Dufurrena (@ladlady) on

3. Chillingham Castle

Wie altijd als eens heeft willen overnachten in een klein kasteel, kan terecht bij Chillingham Castle. Het enige nadeel is dat gasten geregeld geesten zien of geschreeuw horen. Voor 180 euro per nacht kunnen waaghalzen hier op spooktocht.

#chillinghamcastle #northumberland_uk #Northumberland #uk

A photo posted by Paul Stevenson (@goldylookfleece) on

4. Karosta Prison Hostel

Het Karosta Prison Hostel heeft bij uitstek de meest lugubere geschiedenis. Dit logement in Letland was in een nog niet zo ver verleden een militaire gevangenis, die onder meer werd gebruikt door Nazi's. Om hier een nachtje te verblijven moet je slechts 15 euro neertellen.

#Riga #karostascietums #karostaprisonhotel #thebesttripever #erasmus2015

A photo posted by Andrejka Kožejová (@andrejka.kozejova) on

5. Hawthorne Hotel

Een vreemde eend in de lijst is het Hawthorne Hotel. Op het eerste zicht oogt dit luxueuze logement niet zo eng, tot je weet dat het gebouwd is op een stuk grond dat vroeger in het bezit was van Bridget Bishop. Zij is een van de eerste vrouwen die is geëxecuteerd tijdens het heksenproces in het Amerikaans Salem. Sommige gasten beweren dat ze een schreeuwende vrouw horen. Af en toe lijkt de temperatuur ook plots te dalen en is er een appelgeur waar te nemen. Wie zich hierdoor niet laat afschrikken, kan in dit hotel een romantische avond beleven voor zo'n 80 euro.

Example of a gorgeous winter wedding being setup #weddingopenhouse #hawthornehotel #salemma

A photo posted by Hawthorne Hotel (@hawthornehotel) on

6. Elvey Farm

Deze Britse boerderij wordt omschreven als "het huis van de huilende zwerver". Iedereen die deze verschijning tegen het lijf loopt, zou doodsbang terug komen van deze ontmoeting. Een kamer op dit landgoed kost 110 euro per nacht.

7. Paris Catacombs

De catacomben van Parijs vormen een beroemde verzameling van ondergrondse begraafplaatsen onder de Franse hoofdstad. Vorig jaar werd deze bijzonder slaapplek enkel en alleen met Halloween aangeboden. Wie er dit jaar wil bij zijn, moet snel zijn.