Deze vrouw kreeg 15.000 euro aan sponsorgeld omdat ze op Rihanna lijkt

Deze vrouw kreeg 15.000 euro aan sponsorgeld omdat ze op Rihanna lijkt

Andele Lara, een 22-jarige vrouw uit Boston, heeft een heel opmerkelijke job. Ze gaat namelijk door het leven als een goed betaalde lookalike van Rihanna. Lara ziet er bijna identiek uit als de popster en wordt daarom vaak gevolgd door fans.

"Het moment dat ik op stap ga, begint iedereen te staren en te fluisteren. Uiteindelijk komen vreemden aan mij vragen of ik met ze op de foto wil. Dat gebeurt elke dag. Het maakt niet uit wat ik doe. Ik kan geen 24 uur doorbrengen zonder de naam van Rihanna te horen."

Vanwege haar gelijkenis heeft Lara een grote aanhang verzameld op social media. Ze heeft meer dan 28.000 volgers op Instagram en haar gelijkenis met de popster leverde haar ook sponsorcontracten op. Afgelopen jaar ontving ze voor 15.000 euro aan kleding.

Het lijkt erop dat "lijken op Rihanna" een levensvatbare carrière kan zijn, althans op de korte termijn.

"Ik zou niet echt zeggen dat ik op zoek ben gegaan naar deze carrière, maar ik denk wel dat als ik meer moeite doe, ik er meer uit kan halen. Ik heb haarcontracten en deals met kledingmerken, sneakers en mascara voltooid. Ik kom ook gratis in veel clubs binnen en ik krijg ook veel gratis drankjes," jubelde ze.