Deze trucjes met deodorant maken je leven makkelijker

Er zit meer in een deodorant dan je denkt. Het houdt niet alleen zweet tegen, maar komt ook voor tal van andere dingen van pas. Een strakke broek aantrekken of een blaar voorkomen was nog nooit zo eenvoudig.
door
Julie
Leestijd 1 min.

Vaarwel, glimmende neus

Op een bloedhete dag kan je een beetje deodorant op je neus spuiten. Zo zal hij niet glimmen en beter nog, je (zonne)bril zakt niet meer van je neus!

Nagellakremover

Nagellakverwijderaar heb je niet altijd bij de hand. De kans dat je een deodorant in je tas hebt zitten, is net iets groter. Die laatste doet je nagellak verrassend genoeg ook als sneeuw voor de zon verdwijnen. Spuit het niet rechtstreeks op je nagels, maar op een wattenschijfje en wrijven maar.

Strakke broek

Je moet snel de deur uit, maar wilt je per se nog wurmen in je skinny jeans. Spuit (of rol) een beetje deo op je benen en je broek glijdt bijna vanzelf aan.

Blaren

Elke vrouw heeft wel een paar schoenen in de kast staan die elke keer blaren veroorzaken, maar simpelweg te mooi zijn om niet meer te dragen. Als je een beetje deodorant spuit op het plekje waar je altijd een blaar krijgt, schuurt je schoen minder en krijg je niet zo snel last van het vervelende kwaaltje. Het werkt namelijk als een soort pleisterspray. Let op, als de blaar al gevormd is, heeft het trucje geen zin meer.

Foto Youtube