Deze strandbar is op maat gemaakt van honden

In Crikvenica, aan de Kroatische kust kunnen honden genieten van een dag aan het water in de Monty's Dog Beach Bar. De strandbar heeft aangepaste gerechten en strandbedden voor de viervoeters.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Foto Facebook / Monty's Dog Beach & Bar Crikvenica

De Monty's Dog Beach Bar is een paradijs voor honden. Bij de strandbar aan de kust van de Kroatische badplaats Crikvenica kunnen hun baasjes voor hen bier gemaakt van kip en groenten bestellen. Als dessert staat er onder andere bananen, pindanoten, yoghurt en sojamelk op het menu. Dat alles kunnen de huisdieren en eigenaars verorberen op aangepaste zonnebedden.

De snelste hond krijgt een prijs

De bar ging vorig jaar open en is de enige soortgelijke plek in het land. Om de locatie wat meer onder de aandacht te brengen, organiseerde Monty's Dog Beach Bar vorig weekend een wedstrijd. Honden en hun baasjes moesten een pier aflopen, een duik nemen in de zee en een honderdtal meter zwemmen. De winnaar ging naar huis met een zak hondervoer van 7 kilogram en een weekend in een lokaal hotel.

De race was niet het enige speciale event dat Monty's Dog Beach Bar organiseerde. Honden die meer zin hadden om te eten dan om te zwemmen, konden deelnemen aan een heuse eetwedstrijd. Op het menu stonden speciaal gemaakt ijs, cake en bier.