Deze oma's en opa's zijn een hype op TikTok (video)

Deze oma's en opa's zijn een hype op TikTok (video)

@thechainzfamily

Dit account wordt gerund door Ricky Chainz en zijn 93-jarige oma. Ze maken verschillende sketches, van rapsessies tot dansjes. Het populaire duo heeft momenteel 5,4 miljoen volgers en meer dan 93.8 miljoen likes.

@fashion_grannies

Opzoek naar mode-inspiratie? Op dit account flaneren vier gepensioneerde vrouwen in de mooiste kleren. Ze maken toffe TikToks die zeker in de smaak vallen bij het publiek, gezien de likes en views. Ze werken daarnaast aan hun modellencarrière én dat terwijl ze al met pensioen zijn. 

@grandma_droniak

Oma Lillian's TikTokbio verklapt het al: "Hallo, ik ben een beroemdheid en een 90-jarige oma." Bekend als - Oma Lill - post de goedgebekte oma herkenbare video's van haar reacties op moderne technologie en geeft ze antwoord op willekeurige vragen van fans.

@grandadfrankk

Deze vrolijke man zorgt er voor dat je met een lach op je gezicht achter je scherm zit. Voel je je een beetje down? Opa Frank heeft al veel gepost, dus je kan, als je wil, urenlang genieten van zijn humor.

@Jackiebroadbent1

Dit smoorverliefde koppel danst de sterren van de hemel en dat delen ze graag met de rest van de wereld. Het is echt om bij weg te smelten, zoveel liefde dat er van deze twee mensen afstraalt.