Deze nieuwe functie van Spotify is écht te mooi om waar te zijn!

Deze nieuwe functie van Spotify is écht te mooi om waar te zijn!

Je hebt ongetwijfeld al meegemaakt dat je een paar zinnen van een liedje kan meezingen, maar de titel van het nummer je ontgaat en je de muren dus oploopt. Vaak is Google dan je vriend, maar vanaf nu kan je gewoon rechtstreeks in Spotify zoeken op enkele woorden uit de tekst en het nummer opzetten. En jawel, dat werkt zowel voor iOS als Android. Heerlijk, toch?

iOS en Android

De leuke feature werd maandag aangekondigd door een designmedewerker van het Zweedse bedrijf. “Mijn team heeft iets nieuws toegevoegd op iOS en Android. Nu kan je liedjes vinden op basis van de lyrics. Probeer het maar eens!”, tweette ze. Ergens ook wel logisch, want Apple Music biedt de functie al aan sinds iOS 12.

Prijsverhoging

Het mooie nieuws komt enkele dagen nadat Spotify besliste om het familie-abonnement in ons land met één euro te verhogen. Dat kost nu dus 15,99 euro per maand in plaats van 14,99. De prijs van de overige abonnementen blijft ongewijzigd. Voor een Individueel-abonnement betaal je maandelijks dus nog steeds 9,99 euro, een Duo-abonnement kost 12,99 euro en studenten betalen 4,99 euro om hun favoriete liedjes te beluisteren.