Deze luchtmatras is dé musthave voor teckel-liefhebbers

Deze luchtmatras is dé musthave voor teckel-liefhebbers

Als het aan Kool Pool ligt, worden zwembaden deze zomer leuker dan ooit. De start-up heeft ons al een paar keer weten te verbazen met de hipste luchtmatrassen. Onlangs lanceerde het bedrijf nog een opblaasbare avocado, nu komt het met een gigantische teckel-luchtmatras genaamd 'Link' - al is de link tussen die naam en het hondje ons niet duidelijk.

Grappige omschrijving

Het kleine hondje heeft duidelijk wel wat fans, want de teckel-luchtmatrassen raakten deze week in geen tijd uitverkocht op Amazon. Misschien heeft dat iets te maken met het feit dat de drijvende viervoeter je cocktail kan vasthouden. Al kan deze grappige productomschrijving alleen al ons overtuigen:

"Dit is onze Pool Pup. Zijn echte naam is Link. Het is een brave hond. Deze altijd glimlachende teckel zal je jarenlang vreugde en vriendschap bezorgen. Heb je iemand nodig om je drankje vast te houden terwijl jij zwemt? Dat doet hij met plezier. Wil je dat iemand je drijvende houdt? Dat doet hij ook. Het beste van al: je moet hem geen eten geven en hij komt niet vragen om te wandelen."

https://www.instagram.com/p/BXNENhcBi84/?utm_source=ig_embed

koolpoolinc.com