Deze Instagram-katten bezorgen je een instant goed humeur

Wie naar katten kijkt tijdens de werkuren, zou minder last hebben van stress. Een beter excuus hadden wij niet nodig om de leukste, liefste, schattigste en gekste katten op Instagram op te snorren voor dit ludieke lijstje. Sit back and relax!
door
Mare
Leestijd 2 min.

1. Sam

Deze New Yorkse kat is met haar 210.000 volgers een geboren model. Door haar zwarte ‘wenkbrauwen' kijkt ze permanent verbaasd, wat natuurlijk hilarische beelden oplevert.

Une photo publiée par Sam (@samhaseyebrows) le

2. Lil Bub

Lil Bub is een perma-kitten, wat in de praktijk betekent dat ze een patent heeft op de eeuwige jeugd. Deze snoezige kat zal immers nooit groter worden dan een kitten, en ook gedragsmatig zal er weinig evolutie zijn. Haar grappig uitstekende tongetje maakt het plaatje compleet.

Une photo publiée par Lil BUB (@iamlilbub) le

3. Snoopybabe

Deze Chinese kat lijkt recht uit een speelgoedwinkel te komen. Maar niets is minder waar: een snelle blik op Instagram leert dat Snoopy wel degelijk van vlees en bloed is. Een ander pijnlijk detail: Snoopybabe heeft met haar 341.000 volgers waarschijnlijk ook een pak meer aanbidders van vlees en bloed.

Une photo publiée par SNOOPY·babe (@snoopybabe) le

4. Roku

Als we mogen afgaan op het Instagramaccount, leidt deze vierjarige grijze rakker een waar luxeleven. Decadente outfits en leuke kattencadeautjes volgen elkaar in een sneltempo op, maar het is toch vooral zijn soortgenoot en vriendinnetje Hachi die het plaatje afmaakt.

Une photo publiée par Roku Roku (@rokuthecat) le

5. Iriss en Abyss

Echte schoonheid is uniek en dat heeft ook het baasje van de tweelingkatten Iris en Abyss goed begrepen. Deze Russische huisdieren hebben twee verschillende ogen, die fel afsteken tegen hun sneeuwwitte vacht waar je spontaan bij wegsmelt.