Deze hondjes zijn op zoek naar een nieuw baasje

Deze hondjes zijn op zoek naar een nieuw baasje

FRIDA (refnr 14700)

Foto SHIN

Ik ben Frida, en sta rechts op de foto, naast mijn zusje Osa. We werden piepjong, samen met onze 2 andere zusjes, voor de deur van een huis op het platteland achtergelaten. Niemand wist waar we vandaan kwamen. We zijn 2 vrolijke, speelse dames, die het prima kunnen vinden met alle honden. Zelfs katten vinden ons OK, en wij hen. Onze zusjes hebben al een fijne thuis gevonden.

Nu zijn wij hopelijk aan de beurt. Wie heeft er een warm mandje voor mij, of zelfs voor ons beide? Na deze valse start, ben ik echt toe aan een beetje geluk…

SULTAN (refnr 10943)

Foto SHIN

Ik ben Sultan, en snap er niets van. Ik verblijf al 2 jaar in de SHIN-refugio, waar ik als pup aan de poort werd afgezet, en zag al veel vriendjes komen en gaan. Ik word telkens over het hoofd gezien, en blijf dan alleen achter in mijn hok. Ik ben nochtans een blije, vriendelijke hond, bomvol levensvreugde. Ik ga graag mee wandelen, loop flink aan de lijn en pik graag een terrasje mee, waar ik braaf ga liggen. Wie wil me eindelijk een kans geven? Het zou mij en mijn verzorgers enorm gelukkig maken!

 

ZARA (refnr 14689)

Foto SHIN

Ik ben Zara en werd na 8 jaar samenzijn met mijn baasjes onverbiddelijk in een dodingsstation achtergelaten. Ik ben een lief, aandoenlijk hondje, dat toch mijn ‘mannetje' kan staan in een grotere groep. Ik mag me dan wel sterk houden, maar eigenlijk verlang ik naar een échte thuis, waar van me gehouden wordt.

 

 

 

Interesse in Frida, Sultan of Zara? Stuur een mail naar adopties@ace-charity.org of bel naar 0474/19.10.75 Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind je hier: www.shin.be