Deze hondjes zijn nog op zoek naar een baasje

Deze hondjes zijn nog op zoek naar een baasje

PICO (refnr 13922)

PICO

Ik ben Pico en bijna 2 jaar oud. In mijn lijfje met Dalmatiërbloed zit superveel energie, die ik dagelijks kwijt moet kunnen. Dit kan door te wandelen, ook los, want ik ben zeer gehoorzaam. Het liefst is er in mijn nieuwe thuis nog een andere hond, want ik ben gek op spelen. Ik ben best wel pittig, maar voor een lief, consequent baasje ga ik door het vuur. Ik ben al vanuit Spanje naar België overgekomen. Je kan met mij komen kennismaken in mijn opvanggezin in Reet.

DRIBBEL (refnr 14286)

Dribbel

 Ik ben Dribbel, en ben een typische labrador: een hart van goud, altijd blij, vriend met alles en iedereen, ook kindjes, en soms een beetje prettig gestoord. Je kan dus wel zeggen dat ik gevoel voor humor heb. Ik ben ook gek op eten (wat had je gedacht?) en daarom ben ik momenteel ook een beetje te zwaar. Met een beetje dieet en een actief leven is dit zo opgelost. Wie zorgt ervoor dat de poort van het asiel achter mij dichtgaat...voor altijd?

ALSKO (refnr 14731)

Alsko

Mijn naam is Alsko, en ik werd totaal verwaarloosd en uitgehongerd gevonden langs de kant van de weg. Ik ben een tof en vriendelijk hondje, en maak me nergens druk om. Ik schiet ook op met alle honden. Kortom, ik ben een gemakkelijk familiehondje dat op zoek is naar een gouden mandje!

Adoptiekandidaten kunnen een mail sturen naar: adopties@ace-charity.org of bellen naar 0474/19.10.75