Deze hond krijgt instructies voor zijn volgende baasje mee

Deze hond krijgt instructies voor zijn volgende baasje mee

In september 2016 adopteerde de familie een drie jaar oude boxer, Rhino Lightning. Het hondje heeft drie maanden bij de familie gewoond tot ze hem terugbrachten. “Ze vonden dat hij te wild was voor hun vier kinderen”, zegt de woordvoerder van de dierenbescherming tegen The Dodo.

Het was geen makkelijke keuze om de boxer terug te brengen en al zeker niet voor de jongste dochter. Ze gaf het hondje een notitieboekje mee waar het meisje meer uitleg gaf over Rhino. “Hallo, als je dit leest, dan ben je nu de eigenaar van Rhino”, schreef ze. “Hij was ooit mijn hondje en ik hoop dat hij nu goed wordt opgevangen. Ik mis hem heel erg”, pent ze nog neer.

De dochter geeft nog specifieke instructies mee voor de nieuwe familie van de viervoeter. Zo moet hij minstens twee of drie keer per dag lopen, eens in de maand in bad en moet hij veel aandacht krijgen.

Er is een ding waar ze heel uitdrukkelijk naar vraagt: “Zijn volledige naam is Rhino Lightning en dan jouw familienaam, maar geef hem alsjeblieft geen nieuwe naam.” De reu verbleef een weekend in het centrum vooraleer een andere familie hem adopteerde. Zij beloofden de instructies van het meisje te volgen.