Deze beha krijg je enkel open met 'echte' liefde

Deze beha krijg je enkel open met 'echte' liefde

De Japanse lingeriefabrikant Ravijou bedacht een beha die enkel open te krijgen is als er echte liefde wordt gedetecteerd. Via een speciale hartslagmeter en wat magische algoritmen beslist een sensor of de sluiting vooraan in de BH al dan niet zal opengaan.

In de beha zit een sensor die je hartslag en andere vitale functies controleert. Deze gegevens worden via Bluetooth naar een applicatie op je smartphone doorgestuurd en bijgehouden. Via vooraf ingestelde gegevens en speciale algoritmen kan de applicatie uitmaken of de persoon bij wie je bent je hart effectief doet sneller slaan. De applicatie zou 'ware' liefde kunnen onderscheiden van lust en enkel bij de aanwezigheid van het eerste zal de beha dus open gaan.

Maar wat als er iemand op de werkvloer of in het openbaar je hartje doet sneller slaan? Daar geven de ontwikkelaars geen antwoord op. Zien we binnenkort dus maar gewoon beha's in het rondvliegen elke keer als een vrouw zich aangetrokken voelt tot iemand? Dat zullen we nog moeten afwachten.