Deze 9 hybride dieren lijken te cool om te bestaan maar ze bestaan wel degelijk

door
Roald
Leestijd 1 min.

Deze week maakte je al kennis met Butterfly the Geep. Een geep is een combinatie van een schaap en een geit. En er zijn veel meer rare combinaties mogelijk. Hieronder stellen we je negen rare dierencombinaties voor die omwille van verschillende redenen echt bestaan. Onze favoriet is de Liger.

1. Liger

Een liger is een combinatie tussen een leeuw en een tijger. Ze lijken op een dier uit een fantasywereld.

2. Wolf-Dogs

Ken je Balto? Dan hebben we goed nieuws, want de wolfshond uit de film bestaat ook in het echt.

3. Savannah Cat

De Savannah kat is een kruising tussen een huiskat en een Afrikaanse kat genaamd serval. Een huisdier om mee uit te pakken, toch?

4. Leopon

Daar zijn de leeuwen weer. Dit beestje gaat door het leven als een leopon. Het is een kruising tussen een luipaard en een leeuw.

5. Wolphin

De wolphin is een kruising tussen een orka en een dolfijn. Of ze het zachtaardige karakter van de dolfijn hebben geërfd of het vraatzuchtige van de orka is niet bekend.

6. Grolar Bears

Grolar Bears zijn een creatie dankzij global warming. Door de opwarming van de aarde zijn er grizzly beren bij ijsberen geraakt en zo is de grolar bear ontstaan.

7. Beefalos

De beefalo is een kruising tussen een vleeskoe en een buffel. In tegenstelling tot de andere dieren die best wel schattig zijn, lijkt deze creatie op een koemonster.

8. Cama

De cama is een combinatie van een kameel en een lama.

9. Sheep-pig

Dit lijkt op een kruising van een schaap en een varken, maar eigenlijk zijn het toch twee varkens die dit gemaakt hebben. Dit is een combinatie van een varken en een hee erg zeldzame soort: het Lincolnshire curly coat varken.