Demi Lovato praat openhartig over haar verslavingen in nieuwe documentaire

Demi Lovato praat openhartig over haar verslavingen in nieuwe documentaire

De film, getiteld 'Demi Lovato: Simply Complicated', verschijnt vandaag op Youtube. De documentaire volgt de zangeres terwijl ze haar nieuwe album 'Tell Me You Love Me' opneemt. Lovato vertelt eerlijk over haar strijd met verslavingen en haar eetstoornis. Ze doet verder ook haar boekje open over haar liefdesleven, waaronder haar stukgelopen relatie met Wilmer Valderrama.

Lief en leed gedeeld

"Mijn fans zijn met mij op dit avontuur sinds ik acht jaar oud ben en ik heb lief en leed met ze gedeeld", vertelt Lovato tegen Rolling Stone. "Nu ik ben begonnen aan een nieuwe fase in mijn leven, zowel professioneel als persoonlijk, en die wil ik middels deze documentaire direct delen met mijn fans", vervolgt de Confident-zangeres.

Openhartig

De ex-Disney Channel-actrice staat erom bekend om eerlijk en direct te communiceren met haar fans over de worsteling met haar celebrity-status. Met deze documentaire geeft ze zich echter helemaal bloot en biedt ze de fans een intieme kijk in haar leven met nooit eerder vertoonde beelden. De twee minuten-durende trailer geeft al een voorsmaakje wat ons te wachten staat. Zo vertelt ze dat ze al vijf en half jaar nuchter is. "Ik ben op een zoektocht om het leven te ontdekken zonder demonen", aldus Lovato.