Deliveroo levert nu ook hamburgers van McDonald's

Deliveroo levert nu ook hamburgers van McDonald's

Fans van McDonald's, begin maar al te watertanden. Je kan de hamburgers van de fastfoodketen nu ook tot aan je deur laten leveren via Deliveroo. De samenwerking met de bezorgdienst start vandaag. Het is de tweede partnership die McDonald's op dat vlak aangaat. Sinds 2017 werkt het bedrijf ook al samen met UberEATS.

Via Deliveroo kunnen hongerigen alles van het McDonald's-menu aan huis laten leveren. De dienst gaat van start in elf Belgische grootsteden: Antwerpen, Brussel, Brugge, Charleroi, Gent, Kortrijk, Leuven, Luik, Marcinelles, Mechelen en Waterloo. Als je hamburgers wil laten komen, moet je je wel binnen een straal van drie kilometer rond een deelnemend McDonald's-restaurant bevinden.

Drive-in aan je eigen deur

Om de nieuwe samenwerking te promoten ging de drive-in van McDonald's langs bij mensen thuis. Letterlijk dan. Medewerkers van fastfoodketen belden aan bij mensen om hun bestelling op te nemen. Die verscheen dan iets later op hun adres, afgeleverd door koeriers van Deliveroo, klaar om opgegeten te worden. Bekijk de video hieronder.

[video width="1920" height="1080" mp4="https://nl.metrotime.be/wp-content/uploads/2018/11/Deliveroo_McDonalds_NL_video.mp4"][/video]