Deelnemer Australische 'Blind getrouwd' neemt op wel erg speciale manier wraak op kersverse bruid

Deelnemer Australische 'Blind getrouwd' neemt op wel erg speciale manier wraak op kersverse bruid

De Australische variant van 'Blind getrouwd' levert vaak veel meer drama op dan de Vlaamse. Een opmerkelijk koppel is David Cannon en Hayley Vernon, van wie het gearrangeerde huwelijk op z'n zachtst gezegd niet vlotte. Als David dan nog moest vernemen dat zijn kersverse vrouw met een andere deelnemer had gekust, werd het hem even te veel.

Tandenborstel

Het hele verhaal speelde zich af in de badkamer. "Ik had nog een sleutel van haar appartement en ik ben mijn spullen gaan ophalen. Ze liet het toilet altijd vuil achter, niet echt lady like. Ik vond het echt vies hoe het toilet eruit zag. Dat was toen ook het geval en ik heb een tandenborstel genomen en er het toilet mee geschrobd", vertelt David.

De man spoelde Hayleys tandenborstel daarna wat af en plaatste hem op zijn originele plaats. De vrouw had pas na vijf dagen door waarmee ze haar tanden aan het poetsen was. "Het zijn haar eigen bacteriën, het zou haar niet doodziek gemaakt hebben", wou David nog kwijt.

Misbruik

Het hele incident werd uit de boeken gedaan tijdens een aflevering, waarin Hayley alles bekendmaakt aan de andere kandidaten. "Hij deed één van de grofste dingen in de geschiedenis van het programma, dit grenst aan misbruik", vertelde ze. David deelde ondertussen wel mee dat hij zich schaamt voor het hele gebeuren.

 

 

View this post on Instagram

 

This crazy little thing called #MAFS hopefully turns into a crazy little thing called love! ?

A post shared by Hayley (@hayleyvernon_) on

 

View this post on Instagram

 

The beauty of a new day is there is always an opportunity for a fresh start! ? #mafs

A post shared by Hayley (@hayleyvernon_) on