De 'zesvraagse' van t-interim: t-interim steunt én zoekt talent tijdens de wielerzesdaagse in Gent

De 'zesvraagse' van t-interim: t-interim steunt én zoekt talent tijdens de wielerzesdaagse in Gent

Op dinsdag 18 november duikt België weer in het wielerbad. Want dan trekt de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent zichzelf op gang in 't Kuipke. Ook uitzendbureau t-interim is van de partij. Marketing- en communicatiemanager Sven Hubin vertelt waarom werkzoekenden tijdens de zesdaagse het best rond het pop-upkantoor van t-interim cirkelen.

1. Waarom sponsort t-interim de zesdaagse?

Sven Hubin: “De ‘t' van t-interim staat voor talent. En dat vind je bij uitstek in de sportwereld. Tijdens deze editie steunen we twee beloftevolle renners, Vivien Brisse en Morgan Kneisky. Zij rijden de longen uit hun lijf onder de t-interim-vlag.”

“Hetzelfde doen we op andere terreinen. Getalenteerde muzikanten helpen we via t-heater. En talentrijke werkkrachten brengen we dagelijks in contact met nieuwe opdrachten en werkgevers. Ook tijdens de zesdaagse. We willen zoveel mogelijk bezoekers laten kennismaken met t-interim, en met de bedrijven in ons netwerk.”

2. Waar vind je t-interim in ‘t Kuipke?

“Je ziet ons team natuurlijk in actie op de piste – hopelijk in de kopgroep. Daarnaast zal er een pop-upkantoor aan de ingang staan. Je kijkt er echt niet naast. En iedereen is welkom, ook als je niet meteen op zoek bent naar werk. Het kan nooit kwaad om een blik te werpen op relevante werkgevers en vacatures in jouw regio.”

3. Wie wil t-interim bereiken?

“De overgrote meerderheid van de bezoekers van de zesdaagse woont in Oost- en West-Vlaanderen. Daarom nodigen we ook enkele lokale bedrijven uit om zich persoonlijk voor te stellen. Zo verbreden werkgevers én werknemers hun regionale netwerk.”

“Wil je werken in een andere provincie? Even goed, natuurlijk. t-interim beschikt over meer dan duizend vacatures in heel België. Een overzicht vind je op opzoeknaartalent.be. De medewerkers in het pop-upkantoor geven graag een woordje uitleg.”

4. Wat maakt t-interim uniek voor werkzoekenden?

“De zoektocht van een traditioneel uitzendbureau vertrekt bij een vacature, en eindigt bij een geschikte kandidaat. t-interim keert die aanpak vaak om. Een werkzoekende willen we eerst echt leren kennen. Kennen we hem, en zijn talenten? Dan gaan we op zoek naar de perfecte job. En zit die niet in onze databank? Dan spreken we zelf bedrijven aan die matchen met de kandidaat.”

5. Welke vacatures en bedrijven vind je in het pop-upkantoor?

“Eigenlijk loop je in onze pop-up honderden bedrijven tegen het lijf. Want je raadpleegt alle vacatures die vandaag online staan. Enkele klanten sturen ook hun eigen recruiters naar de stand. Woensdag krijgen we bijvoorbeeld versterking van Agristo, een aardappelproducent met vestigingen in Harelbeke en Nazareth. En vrijdag komt Coor Service Management op bezoek.”

6. Hoe blijf je op de hoogte van t-interims activiteiten op de zesdaagse?

“In de eerste plaats online, bijvoorbeeld op deze website. De komende dagen maak je virtueel kennis met enkele Oost- en West-Vlaamse bedrijven die op zoek zijn naar talent. Voor de liveverslaggeving ben je welkom op deze blog en op de Facebook-pagina's van de t-interim-kantoren. Nog beter? Een bezoekje aan de zesdaagse zelf, natuurlijk!”