De vier soorten vreemdgaan ontrafeld

De vier soorten vreemdgaan ontrafeld

Is flirten al bedriegen of gaat het verder dan dat? Dating coach Madeleine Mason legt in de Britse krant The Independent de vier soorten vreemdgaan uit. De uitkomst is verrassend.

Fysiek bedriegen 

De eerste categorie is misschien wel de meest logische. Kussen of het bed induiken met een andere persoon dan je partner betekent vaak het einde van een relatie. Het beste voorbeeld hiervan is 'Temptation Island'.

Seksuele dromen 

Heb je ooit wel eens een spannende blik uitgewisseld met een kennis en droom je daar ook over? Zolang het daar bij blijft, is dat heel normaal gedrag. Maar wanneer je deze knappe vrijgezel bewust gaat opzoeken, schuiven je grenzen steeds meer op. Dan wordt het pas echt moeilijk om de verleiding te weerstaan, legt Mason uit.

Verliefdheid 

Emotioneel bedrog is de moeilijkste van de vier om af te weren. Het is een signaal dat je niet meer erg gelukkig bent in je huidige relatie. Een opvallend signaal van verliefdheid is het regelmatig laten vallen van die persoon zijn of haar naam.

Sociale media-flirten 

Sinds de komst van Facebook, Instagram en andere sociale media is het veel makkelijker om nieuwe mensen te leren kennen. Flirterige berichtjes sturen of foto's sturen, kan al snel uitlopen in vreemdgaan. Een gewaarschuwd man of vrouw is er twee waard.