De verkrachting die leidde tot een huwelijk

Twintig jaar nadat ze samen in een verkrachtingszaak belandden zijn de leerkracht en haar 21 jongere oud-student gelukkig getrouwd en hebben ze twee dochters.

Nadat was uitgekomen dat ze zwanger was van haar, toen 13-jarige, student Vili Fualaau begon Mary Kay Letourneau in 1997 aan haar 8 jaar durende straf. Tijdens haar opsluiting bleef Fualaau zijn ex-leerkracht trouw en bij haar vrijlating in 2005 trouwde het koppel.

Het koppel leerde elkaar kennen toen Fualaau in het tweede middelbaar zat in Seattle. Toen hij amper 12 was hadden ze hun eerste seksueel contact, zij was 34, getrouwd en moeder van vier kinderen.

Trouw 1

Het was een vriend van haar echtgenoot die de politie op de hoogte bracht van de verhouding. Letourneau werd gearresteerd en opgesloten. Kort nadien beviel ze van haar eerste dochter met Fualaau, Audrey.

Na zes maanden kwam ze weer vrij, maar ze werd snel weer gearresteerd toen ze betrapt werd in haar wagen terwijl ze weer seks had met Fualaau. De tweede dochter werd geboren in de gevangenis waar Letourneau haar zeven en een half jaar lange celstraf uitzat voor verkrachting.

In 2005 trouwde het koppel nadat het contactverbod tussen de twee werd opgeheven op vraag van Fualaau.