De ultieme hebbedingen voor mannen

De ultieme hebbedingen voor mannen

Het koffietafel boek dat je écht wilt lezen

'Top Gear: The Cool 500: The Coolest Cars Ever Made' vertelt over de geschiedenis van de beste auto's ooit, van vintage motoren tot de meest futuristische wagens van de toekomst. Naast alle technische informatie, staat het boek ook vol met zeldzame archieffoto's en reacties van Top Gear presentators.

Bol.com, 14,95 euro

IJsblokjes die niet smelten

Wie zijn drankjes graag koud drinkt, gebruikt best deze speciale gietvorm om ronde ijsbollen te maken. Deze smelten bijlange na niet zo snel als ijsblokjes. Perfect voor stijlvolle mannen die graag whiskey drinken.

Amazon, 6,99 dollar (ongeveer 6 euro)

Een aparte barkast als wereldbol

Deze wereldbol kan gebruikt worden om glazen en flessen netjes en smaakvol te verstoppen. Het ideale decorstuk voor een bibliotheek of een bar.

The Man Cave, 78,99 dollar (ongeveer 70 euro)

Dansende whiskeyglazen

Deze 'Rocking glasses' horen gegarandeerd bij de categorie: standaard dingen met een inventieve twist. Dankzij hun speciale voet staan de glazen nooit recht of plat. Ze rollen of wiebelen hooguit een beetje over tafel, maar vallen nooit om. Op die manier wordt er nooit een druppel van de waardevolle godendrank gemorst.

Home Wet Bar, 29,95 dollar voor een set van zes glazen (ongeveer 26,6 euro)

Luxueuze ligstoel voor alle comfort

Joey en Chandler uit Friends weten al langer dat een luxueuze, lederen ligstoel een kamer kan maken of kraken. Zo'n fauteuil maakt de ruimte niet alleen gezellig, maar ook enorm comfortabel.

Amazon, 379,95 dollar (ongeveer 337 euro)

Kaarsen voor een gesofisticeerde geur

In de speelkamer van de mondaine, moderne man mogen geurkaarsen niet ontbreken. Doorgaans zijn veel geurkaarsen te zoet, maar die van Nordic Woods ruiken eerder houtachtig en stoer dankzij een vleugje kaneel.

Amazon, 19,75 dollar (ongeveer 17,5 euro)

Een houten platenspeler voor een retro look

Mannen die van een streepje muziek houden, moeten deze retro platenspeler in huis halen. Het geeft niet alleen een vintage gevoel, maar is ook het ideale excuus om je platencollectie uit te breiden.

Amazon, 89,99 dollar (ongeveer 79,9 euro)

Hou het simpel en kies voor darten

Wie niet houdt van een potje poolen, kan ook een dartbord ophangen. Ook al is het een simpel spel, het haalt het geliefde competitiebeest naar boven bij mannen.

Amazon, 25,96 dollar (ongeveer 23 euro)

GEEN TIJD OM HET PERFECTE KERSTCADEAU TE KOPEN?

Geen nood. Bezoek onze pop-up webshop voor leuke, verrassende deals van de dag. De aantallen zijn beperkt, snel zijn is de boodschap!