De stoutste fantasie van Hot Marijke? Een gangbang met deze Vlaamse acteurs

De stoutste fantasie van Hot Marijke? Een gangbang met deze Vlaamse acteurs

Hot Marijke is een bekende naam in Vlaanderen. Ze praat openhartig over haar ervaringen als prostituee en is heel actief op sociale media. Ook voor de interviewreeks 'De Vragen van Proust' van de krant De Morgen liet ze opnieuw in haar ziel kijken. En dat leverde enkele heel pikante onthullingen op.

Zo werd Hot Marijke gevraagd naar haar stoutste fantasie. Dat blijkt een met Vlaamse sterren gevulde vrijpartij te zijn. "Een gangbang met Filip Peeters, Kurt Rogiers, Koen De Bouw, Silvy De Bie en Tatyana Beloy", liet ze optekenen. Of de BV's geflatteerd zijn door de uitnodiging, is nog niet bekend.

"Ik word niet meer scheef bekeken"

De prostituee sprak ook over hoe het imago van haar beroep door de jaren heen veranderd is. "Ik word hier in Knokke niet meer scheef bekeken. Twaalf jaar geleden was dat wel anders. Ik heb toen heel wat vrienden verloren, omdat ik in de sekswereld stapte en een relatie begon met een veel oudere man", klinkt het. Haar man is 37 jaar ouder.

Hot Marijke heeft in al die jaren heel wat ervaringen opgedaan. "Ik heb met van alles geëxperimenteerd", vertelt ze. "Nog voor ik mijn man kende, deed ik camseks met een vriend van mij. Ik spreek over twaalf, dertien jaar geleden, toen sexting onder jongeren nog niet gangbaar was. Ik heb ook een tijdje een lesbische relatie en een driehoeksverhouding gehad."