De Jumping Sumo van Parrot: een verrassende stuntrobot

De Jumping Sumo van Parrot: een verrassende stuntrobot

Na bij te dragen aan de dronerevolutie met de AR Drone en de Rolling Spider waagde Parrot zich op nieuw terrein met de Jumping Sumo. De Franse droneproducent heeft al zijn expertise aangewend om een betaalbaar technologisch hoogstandje te maken.

Zoals zijn vliegende collega's kan je de Jumping Sumo besturen met je smartphone of tablet dankzij de handige en kosteloze FreeFlight applicatie. Deze stuntrobot is ook uitgerust met een klein cameraatje, dat rechtstreeks beelden verstuurt naar je smartphone of tablet. Je kan de drone dus door heel het huis laten rijden vanuit je luie zetel. Vandaar kan je dan ook originele foto's en filmpjes maken. Daarnaast beschikt de Jumping Sumo ook over een luidspreker en maakt hij geluidjes als hij iemand tegen komt. Bovendien weet je meteen hoe het met de drone gaat als je in zijn twee heldere ogen kijkt.

Maar dat is lang niet alles. De grootste troef van de Jumping Sumo is zijn vermogen om spectaculaire sprongen te maken. Dankzij de ultrageavanceerde technologie kan hij niet enkel rondrijden maar ook tot 80 centimeter hoog springen. En hij valt altijd op zijn pootjes!

Met zijn futuristische look, geavanceerde technologie en spectaculaire sprongen is de Jumping Sumo een ideaal geschenk voor onder de kerstboom. Maar pas op, met zijn verrassende sprongen stoot hij misschien een bal uit de boom!

De Jumping Sumo is verkrijgbaar in drie kleuren en kan je aanpassen met bijgeleverde stickers. Deze unieke drone kan je in huis halen voor 159 euro.

http://www.youtube.com/watch?v=-_8MtJ6WujI