De ijzersterke bankapps van Belfius

De ijzersterke bankapps van Belfius

De technologische ontwikkelingen volgen elkaar tegenwoordig steeds sneller op. Als je vijftien jaar geleden geld wou overschrijven, moest je zo'n roze formuliertje invullen en inleveren bij je bank. Sinds enkele jaren kan je dat rustig thuis doen, achter je computer. Vandaag de dag hoef je je zelfs niet meer aan je computer te zetten, dankzij handige bankapps voor smartphones en tablets. De bankapps van Belfius zijn daar een knap voorbeeld van.

Belfius Direct Mobile of Belfius Direct Tablet maken je bankzaken een pak makkelijker. Met deze apps kan je in alle veiligheid jouw dagelijkse bankverrichtingen doen, waar en wanneer je maar wilt. Zo kan je onder andere snel het saldo van je rekeningen of kredietkaarten raadplegen, kan je overschrijvingen doen en je doorlopende opdrachten en toekomstige verrichtingen bekijken.

Sinds kort kan je zelfs geld ontvangen met een qr-code die de andere partij dan enkel eventjes moet scannen. En dat werkt uiteraard ook in de andere richting, scan de qr-code met je smartphone of tablet en de rekening is betaald!

Dat alles kan zelfs zonder kaartlezer! Het enige dat je nodig hebt is je wachtwoord en je kan in alle veiligheid aan de slag.

Belfius spant zich in om de best mogelijke apps af te leveren en dat merken de gebruikers ook. Belfius Direct Tablet heeft daarom een beoordeling van 4,5 sterren op de Google Play Store en zelfs 4,6 in de App Store. Belfius Direct Mobile doet het nog beter met 4,6 sterren voor Androidtoestellen en 4,7 voor iPhones.

Nog geen klant bij Belfius maar wil je toch genieten van dit gebruiksgemak? Met de gratis Belfius Pulse Start-zichtrekeningkan je meteen aan de slag. Je hebt dan niet enkel toegang tot de beste bankapps op de markt, maar ook een complete online zichtrekening waarbij je steeds kan rekenen op gepersonaliseerd advies in een Belfius-kantoor in jouw buurt. Waar wacht je dus nog op? Open je rekening op www.belfius.be/belfiuspulsestart.