De ideale job voor kattenliefhebbers

De ideale job voor kattenliefhebbers

Als je je job graag doet, moet je nooit hard werken. Met die filosofie kunnen kattenliefhebbers waarschijnlijk solliciteren bij The Amazing Acrocats. Het kattencircus biedt naar eigen zeggen de kans van een leven met hun nieuwe vacature.

Het circus, dat negen maanden per jaar door de Verenigde Staten toert, is nu immers op zoek naar een nieuwe assistent. De unieke vacature vraagt voor iemand die voor de katten kan zorgen, gevoel voor humor heeft, kan omgaan met groepen kattenliefhebbers en helpt met het opzetten van de rekwisieten. De belangrijkste vereiste is echter een liefde voor de pluizige beestjes. De toekomstige assistent zal ook heel wat tijd doorbrengen met de katten in een camper, maar voor een echte liefhebber is dat waarschijnlijk de hemel.

Een kattencircus klinkt misschien te vreemd om waar te zijn, maar The Amazing Acrocats verschenen al in New York Times en Los Angeles Times. Een van de katten heeft zelfs het wereldrecord voor verste sprong door een huiskat op zijn naam staan.

https://www.youtube.com/watch?v=eAx6F2OYbGM