De beste cadeaus voor Moederdag

De beste cadeaus voor Moederdag

Wie staat er dag en nacht voor je klaar? Wie houdt er onvoorwaardelijk van jou? Yeps, da's je mama. Of ze nu jouw beste vriendin is, of dat jullie soms kibbelen (maar het altijd bijleggen!), 11 mei is dé dag om even stil te staan bij wat je moeder voor je betekent én om haar te verwennen.

Omdat gekke tekeningen een prima cadeau zijn van de kids (en een ontbijt op bed, versierd met bloemen, gereserveerd is als verrassing van de papa), ga jij vast op zoek naar het perfecte cadeau. Wel, zoek niet langer! Wij inspireren je graag met allerlei accessoires die zonder twijfel een glimlach op het gezicht van je mama toveren.

Voor mama's die van blingbling houden, zijn statement colliers, ringen en oorbellen het ideale geschenk. Is je moeder eerder een klassiek type, dan straalt ze met één van onze grafische carrés of één van de knappe handtassen. Al deze hebbedingen zijn bovendien ook verkrijgbaar in nude-tinten, dus qua  hip-gehalte gaat je mama er weeral op vooruit. Een reden om nog trotser te zijn op je moeder, ook al ben je dat vast al elke dag!

Handtas €34,95

 

 

 

 

 

 

Cirkelsjaal met bloemen €12,95

 

 

 

 

 

Sjaal met zachte camouflageprint € 17.95

 

 

 

 

 

Korte collier met ketting en lint €14.95

 

 

 

 

 

Oorhanger met kanten bloem € 5.95

 

 

 

 

 

Armband met bollen € 4.95

 

 

 

 

 

Tricolor boekentasje € 29.95