'Dawson's Creek'-hoofdrolspeler wordt voor zesde (!) keer vader

'Dawson's Creek'-hoofdrolspeler wordt voor zesde (!) keer vader

James Van Der Beek, de acteur die de rol van Dawson speelde in de Amerikaanse dramaserie ‘Dawson's Creek', heeft samen met zijn vrouw Kimberly Brook vijf kinderen: Olivia (9), Joshua (7), Annabel Leah (5), Emilia (3) en Gwendolyn (1).

Binnenkort komt daar nog een zesde telg bij, zo kondigde de 42-jarige acteur aan op Instagram. “Fantastisch om te kunnen aankondigen dat dit kleine zonnestraaltje ons heeft uitverkoren als zijn of haar familie. We hebben ervoor gekozen om de eerste echo te doen met de draaiende camera's van ‘Dancing With The Stars' erbij, iets waarvan we dachten dat nooit te doen. Maar Kimberly en ik hebben al drie van deze momenten meegemaakt waarbij er geen hartje klopte of er geen baby was. Daarom wilden we dit nu delen”, schrijft hij.

Stigma rond miskramen wegkrijgen

Het koppel had voor de geboorte van Gwendolyn te maken met drie miskramen. Ze barstten in tranen uit toen ze deze keer te horen kregen dat de zwangerschap goed verloopt. “Een miskraam is iets waar mensen nauwelijks over spreken en in het grootste geheim doorstaan. Maar daar zou geen schaamte over moeten zijn, net zo goed als dat je jezelf de tijd moet geven om van zoiets te herstellen. We besloten de test te ondergaan en wisten niet wat de uitslag zou worden. Hiermee hoopten we het stigma rondom miskramen weg te krijgen en mensen te inspireren om om hulp te vragen wanneer ze dat nodig hebben. Gelukkig voor ons was het dit keer wel goed nieuws en huilden we tranen van geluk”, klinkt het.

https://www.instagram.com/p/B3VkzglJ4ae/