Danslerares walgt van reactie van man op Tinder als hij te weten komt dat ze "de dikke op de foto" is

Danslerares walgt van reactie van man op Tinder als hij te weten komt dat ze "de dikke op de foto" is

Emily Langsdon is een danslerares uit Essex in Engeland. De 19-jarige vrouw matchte onlangs op Tinder met ene Matt. Na een tenenkrommende openingszin vroeg de jongeman wie van de twee ze op de foto was. “Die met het blauwe haar”, antwoordde ze hem. “De dikke?”, vroeg hij. “Wat lief van je”, reageerde ze sarcastisch.

Hoewel ze daarmee duidelijk maakte dat het gesprek over was, liet hij het niet na om nóg wat verder te gaan. “Ik ben er zeker van dat je van Angel Delight (een dessertproduct in poedervorm; red.) houdt, dikke trut”, beledigde hij haar.

Ongepast

Langsdon was zo gechoqueerd door het degoutante karakter van het gesprek dat ze ermee naar Twitter trok. “Zoek een jongen op Tinder die zo tegen je praat. Oh Matt, je bent afgewezen”, schreef ze erbij.

Haar post is intussen viraal gegaan, met 40.000 likes en 5.700 retweets. Heel wat mensen zijn gedegouteerd door Matt. “Zo ongepast”, “Wreed”, en “Jongens weten tegenwoordig echt niet meer hoe ze meisjes moeten benaderen. De manier waarop sommige jongens tegen meisjes praten is walgelijk”, klinkt het onder meer.

Twitter / @XxNoseley

Get yourself a boy off tinder who talks to you like this ???? oh Matt, you're cancelled x pic.twitter.com/brEECO1PaV

— Em? (@XxNoseley) June 10, 2019