Dagelijkse verzorging speciaal voor mannen

Dagelijkse verzorging speciaal voor mannen

De tijd dat alleen vrouwen verzorgingsproducten gebruikten is voorbij, veel merken hebben ook een lijn speciaal voor mannen. Er is al een groot en aantrekkelijk aanbod aan reinigingsproducten, hydraterende crèmes en crèmes specifiek voor probleemzones.

Een scrub is ideaal om de huid te reinigen. Door te scrubben verwijder je de dode huidcellen en voelt de huid fris aan. Ideaal voor het scheren, zo verminder je kans op ingroeiende haartjes. Uiteraard zijn er verschillende huidtypes. Voor mannen met een normale tot droge huid is Shiseido cleansing foam een ideaal product. Het rijke schuim is ook geschikt als scheerschuim.

Shiseido cleansing foam

 

Mannen met een iets vettere huid zijn beter af met iets grovere korreltjes. Zij gebruiken best de Clinique for Men Face scrub.

Clinique face scrub

 

Na het scrubben is het goed om de huid te hydrateren. Zo ziet de huid er frisser uit. Voor een droge huid is er Clinique moisturizing lotion. Deze lichte lotion geeft de huid een glad en comfortabel gevoel.

Clinique moisturizing lotion

 

Wanneer je huid eerder gevoelig is dan ben je best af met L'Oréal Hydra Sensitive Men Expert. Deze moisturizer kalmeert, voedt en beschermt uw huid.

L'oreal Hydra Sensitive

 

Er bestaan ook nog specifieke crèmes voor probleemzones. Wanneer je een stressvolle job hebt of weinig slaapt kan je dat uiterlijk ook beginnen zien. Als je wallen of kringen onder je ogen hebt dan is Clarins anti-fatigant serum een zeer goed middel om die vermoeidheid weg te werken. Een serum bevat meer actieve bestanddelen dan een crème en werkt dus beter.

Clinique anti fatigant serum

 

Als je huid al de eerst tekenen van veroudering begin te vertonen, kan je een anti-aging crème gebruiken. Sisley Sisleÿum For Men – Anti age – Global revitalizer is een complete anti-aging- en aftershaveverzorging. De huid wordt gerevitaliseerd, verjongd en gaat weer stralen.

Sisley Sisleÿum