Daft Punk stopt ermee na 28 jaar

Daft Punk stopt ermee na 28 jaar

Daft Punkt houdt ermee op. Het Franse danceduo heeft dit laten weten in een video op YouTube genaamd ' Epilogue'. De groep werd opgericht door twee Fransen, Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo. Het is niet meegedeeld waarom ze na al die tijd stoppen.

'Epilogue' start met het duo die hun helmen dragen, zonder woorden uit te wisselen. Op een bepaald moment vraagt een van de mannen aan de andere om de aftelklok op zijn rug te activeren. Vervolgens stapt hij weg en na een minuut is er een ontploffing. De robot met de gouden helm gaat in zijn eentje de zon tegemoet.

One More Time

Daft Punk is bij het grote publiek bekend van de hit Around the World van het debuutalbum Homework uit 1997. Ze zijn een van de grootste invloeden in de elektronische muziek. Zo scoorden ze ook met de nummers One More Time en Harder, Better, Faster, Stronger.

Daft Punk werd bekend met de hit Around the World van het debuutalbum 1997. Ze zijn een van de grootste invloeden in de elektronische muziek. Zo scoorden ze tijdloze hits met de songs One More Time en Harder, Better, Faster, Stronger.

De laatste jaren brachten de twee geen albums meer uit. Het enige van nieuwe releases waren remixes. In 2016 brachten ze wel samen met The Weeknd de volgende hits uit: Starboy en I Feel It Coming.