Daarom draagt Selena Gomez liever een bomma-onderbroek op het strand

Daarom draagt Selena Gomez liever een bomma-onderbroek op het strand

Selena Gomez heeft voor het modelabel Krahs Swim drie badpakken ontworpen. Opvallend is dat de slipjes ervan camouflerende ‘high waist'-slipjes zijn, oftewel zogenaamde bomma-onderbroeken.

Litteken

De 26-jarige zangeres van onder meer ‘Wolves' en ‘It Ain't Me' opteerde daar heel bewust voor. En niet omdat ze regelmatig te kampen heeft met kwetsende commentaren op haar lichaam, zoals dat ze te dik zou zijn, een bierbuikje en vette billen zou hebben. “Onzin! Ik voel me niet te dik. Waar ik me dan wel voor schaam? Mijn litteken. Mijn buik is na een reeks operaties (Selena onderging onder andere een niertransplantatie; red.) helemaal ontsierd. Ik weet dat het me niet uit mijn slaap zou mogen houden, maar ik ben ook maar een gewoon meisje. Ik heb ook m'n onzekerheden. Bijvoorbeeld door dit litteken."

"Daarom verberg ik het liever met behulp van mijn ‘bommabroeken'. Die geven me het zelfvertrouwen om te stralen op het strand. Waarom zou ik dat stijlvolle hulpmiddeltje niet gebruiken? Ik wéét dat er nog meisjes in mijn situatie zijn. Daarom ontwierp ik met plezier een bikini met zo'n broekje. Omdat ik meisjes wil zien stralen op het strand!”, luidt het in TV Familie.

Klik op het pijltje naar rechts om alle foto's te bekijken.

https://www.instagram.com/p/BtxEL1EgbYa/