Controversiële foto van Kim Kardashian haalt het beste van het internet naar boven

Controversiële foto van Kim Kardashian haalt het beste van het internet naar boven

Terwijl we ruimtegeschiedenis aan het schrijven waren door te landen op een komeet, had niemand nog oog voor dat evenement, maar wel voor de achterkant van Kim Kardashian. Kim K was namelijk in volle glorie te bewonderen op de cover van Paper.

Binnen enkele uren nadat ze haar geoliede derrière en een figuur dat lichtjes met Photoshop was aangepast, online had geplaatst onder de hashtag #BreakTheInternet, waren er al mensen die hun eigen creaties van de controversiële foto hadden ontworpen.

Kim wilde dan wel het internet breken, maar het lijkt erop dat de online wereld de komische parodieën van de cover leuker vinden en natuurlijk willen we jou een aantal van deze pareltjes niet onthouden.

Hieronder volgt eerst het origineel zodat je dat toch ook gezien hebt.

Zo, nu heb je een idee. Tijd om te genieten van de beste parodieën:

 

 

 

 

Interessanter dan de komeetlanding, toch?

Multifunctioneel, die poep van Kim K.

 

Volgens ons is er toch serieus aan gesleuteld. Dit is een foto van Kim met Kanye van begin november. Wij zien toch grote verschillen met de Kim van op de cover...

Manlief Kanye West steunde zijn vrouw op Twitter. Kanye is duidelijk een man van weinig woorden, maar de boodschap kwam wel over.

Nu hebben we wel genoeg gezien van de achterkant van Kim Kardashian. Hoe zit het met de voorzijde? Wel, die ziet er zo uit: