Comédienne blundert met 'grap' over Jimmy Kimmel: "Sorry, dat wist ik niet" (video)

Comédienne blundert met 'grap' over Jimmy Kimmel: "Sorry, dat wist ik niet" (video)

Talkshowpresentator Jimmy Kimmel (52) kondigde enkele dagen geleden aan dat hij het enkele maanden rustiger aan wil doen om meer tijd met zijn familie door te brengen. De Amerikaanse comédienne Katherine Timpf (31) vond dat een flauw excuus. “Als kinderloze vrouw kan ik er niet tegen dat kinderen hebben altijd de enige reden is waarmee je overal wegkomt zonder dat mensen er iets op tegen kunnen hebben”, trok ze van leer in ‘The Greg Gutfeld Show'.

Timpf ging verder door kinderen te vergelijken met haar kat. “Ik moet mijn kat ook elke avond een medicijn voor haar hart geven. En een kat stilhouden is veel moeilijker dan een kind”, klonk het.

Aangedaan

Op dat moment stopt Greg Gutfeld haar en legt hij uit dat het 3-jarige zoontje van Jimmy Kimmel een hartaandoening heeft. “Kat, ik wil je er even aan herinneren dat Jimmy Kimmel een zoontje heeft met een serieus hartaandoening”. Timpf is duidelijk aangedaan. “Oh, dat wist ik niet. Sorry”, reageerde ze.

Nadien bood de vrouw nogmaals haar excuses aan. “Het spijt me voor wat ik daarnet zei. Ik probeerde een luchtige grap te maken. Ik wist het niet. Het spijt me, Jimmy, en het spijt me, Amerika. Ik ben een idioot”, klonk het.

Operaties

Billy, het zoontje van Kimmel, lijdt aan Tetralogie van Fallot, een aangeboren hartafwijking die voorkomt bij 1 of de 2.000 baby's. Hij onderging al twee operaties en zal later nog een keer onder het mes moeten gaan.