Colombiaanse tattoo-artiest laat neus en oren chirurgisch verwijderen

Colombiaanse tattoo-artiest laat neus en oren chirurgisch verwijderen

Eric Yeiner Hincapié Ramírez aka 'Kalaca Skull' is al heel zijn leven in de ban van schedels. Maar pas na de dood van zijn moeder begon hij aan zijn transformatie. De vrouw was tegen lichaamsversiering en dat heeft hem nog een tijdje tegengehouden. Nu heeft hij als missie om als doodshoofd door het leven te gaan.

Media-aandacht  

Doodshoofd worden doe je niet van de ene dag op de andere. Zo liet de Colombiaan op twee jaar tijd donkere kringen onder zijn ogen aanbrengen, tanden op zijn wangen tatoeëren, een deel van de neus amputeren en zijn oren verwijderen. Alsof dat nog niet genoeg was werd ook Ramirez' tong in twee gesplitst. Al deze procedures bezorgden hem al veel media-aandacht. Zo was hij de eerste man die in Colombia vrijwillig delen van zijn gezicht liet amputeren. "Ik veroordeel niemand die borst-of bilimplantaten laat inbrengen. Dit is juist hetzelfde. Het is mijn lichaam en verder heeft er niemand zaken mee", aldus de man aan de lokale krant Rio Noticia.

Meer ingrepen 

Hoewel hij vaak wordt aangekeken op straat, heeft de artiest geen spijt van de ingrepen, integendeel. Hij wil nog meer aan zijn gezicht laten sleutelen. Zijn uiterlijk mag dan wel veranderd zijn, volgens hem is hij vanbinnen nog steeds dezelfde persoon. "Ik ben een normaal persoon die er gewoon een beetje anders uitziet."

La vida es linda cuando la sabemos vivir locos ??!!

A post shared by ??l?¢?s??ll (@kalacaskull) on

Estamos lokos mis locosssss!!?????

A post shared by ??l?¢?s??ll (@kalacaskull) on