CNN-presentator Larry King verliest twee kinderen op drie weken tijd

Op slechts drie weken tijd heeft de Amerikaanse talkshow-presentator Larry King twee van zijn kinderen verloren. "Beiden waren goede zielen", schreef de 86-jarige voormalige tv-interviewer op zijn Facebookpagina.
door
quentin.soenens
Leestijd 1 min.

Zijn zoon Andy stierf onverwacht aan een hartaanval op 28 juli en zijn dochter Chaia stierf plots op 20 augustus, nadat artsen bij haar longkanker hadden vastgesteld. Volgens het tv-station CNN werden ze respectievelijk 65 en 52 jaar.

"De dood van de twee voelde helemaal verkeerd", schreef King. "Geen enkele ouder zou een kind moeten hoeven begraven." Hij bevestigt het verlies van Andy en Chaia met "verdriet en een gebroken vaderhart", en bedankt voor de talrijke condoleances.

King werd bekend met zijn show "Larry King Live". Die begon in 1985 en liep tot 2010 op CNN. Hij interviewde in de show Hollywoodsterren, topmanagers en toppolitici, onder wie de Russische president Vladimir Poetin en de voormalige Amerikaanse president George W. Bush. Volgens CNN heeft de bekroonde journalist nog vier andere kinderen uit eerdere huwelijken.