Clooney-tweeling krijgt bodyguards

Clooney-tweeling krijgt bodyguards

Sinds de geboorte van hun tweeling hechten George en Amal Clooney nog meer belang aan hun veiligheid. De kinderen Ella en Alexander krijgen hun eigen bodyguards.

De twee lijfwachten gaan zo'n 285.000 euro per jaar kosten, meldt Daily Star. Ze volgen de familie in al hun gaan en staan en moeten om de beurt de babykamer bewaken. Daarnaast krijgt het huis zelf een make-over. Clooney heeft 114.000 euro gespendeerd aan extra beveiligingsmaatregelen voor zijn villa op het Engelse platteland van Berkshire. Alsof dat nog niet genoeg is, komen er nog extra bodyguards die het huis van buitenuit bewaken.

Baby-proof

''George heeft lang moeten wachten op het vaderschap, dus neemt hij geen risico's met zijn oogappels. De bodyguards voor de baby's zijn slechts het begin'', onthult een insider aan de Britse krant. ''Moeder en vader hebben de tweeling al flink verwend en er werd al enorm veel aangepast in huis voor hen.”

De filmster heeft meer dan 900.000 euro uitgegeven om zijn stekje veiliger te maken voor de baby's. Vaderlief gaat dus 'all the way' voor de bescherming van zijn kroost.