Clooney onderbreekt zijn huwelijksreis voor Comic Con

Clooney onderbreekt zijn huwelijksreis voor Comic Con

Disney heeft de eerste beelden van de nieuwe film Tomorrowland op Comic Con onthuld in New York. Ze trokken eindelijk het geheim op en onthulden een fractie van wat een van de meest geheimzinnige en veelbelovende films van 2015 moet worden. Ze lieten voor de grote onthulling niemand minder dan George Clooney, één van de sterren in de film, zijn huwelijksreis onderbreken.

"Ik weet dat ik op huwelijksreis ben op Comic-Con," grapte Clooney, die de grote verrassingsgast was van het Disney-panel in Manhattan. De 53-jarige acteur stapte op 27 september in het huwelijksboodje met Amal Alamuddin in Venetië en was op vakantie met haar in Engeland.

De onverwachte verschijning van Clooney paste wel perfect bij het mysterie dat Tomorrowland heet, want de film, die geregisseerd wordt door Brad Bird, is al in ontwikkeling sinds 2013 toen er geruchten over het plot ontstonden en het project voor het eerst werd aangekondigd. In de teaser trailer die werd vrijgegeven op Comic-Con zien we een tiener (Britt Robertson) en een voormalig "wonderkind" Frank Walker (George Clooney) beginnen aan een avontuur vol gevaar en geheimen op de raadselachtige plek Tomorrowland. Ook Hugh Laurie en Kathryn Hahn behoren tot de cast.

"Als jullie niet iets willen weten over het verhaal, vraag het me dan gewoon," zei Clooney. "Ik kan alvast vertellen dat iedereen op het einde sterft," grapte de acteur met uitgestreken gezicht. Het verhaal van Tomorrowland is strikt geheim, maar David Lindelof, co-auteur van het verhaal, liet zich ontvallen dat er inderdaad een onconventionele ontknoping zal zijn.

"Het is groter dan eender welke film waar ik aan gewerkt heb," vertelde Clooney. "We zijn met de cast al over de hele wereld geweest. Nu ik de teaser goed bekeken heb, moet ik zeggen dat ik er maar amper in te zien ben. En dat is raar, want - en meer mag ik er niet over zeggen - ik ben een grote ster."

Tomorrowland zou in de zalen verschijnen op 22 mei 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=1k59gXTWf-A