Christoff onthult pikant weetje over zus Lindsay

Charmezanger Christoff heeft tijdens de opnames van 'Zo Man, Zo Vrouw' per ongeluk een geheim verklapt. Hij vertelde stylist Jani dat de borsten van zus "genoeg geld hebben gekost".
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Gisteren startte het tiende seizoen van 'Zo Man, Zo Vrouw', het programma waarin Jani Kazaltzis koppels een make-over geeft. De eerste aflevering werd voor een keer 'Zo Broer, Zo Zus' gedoopt, omdat de centrale gasten de schlagerartiesten Christoff en Lindsay waren. En het werd voor de twee een memorabel optreden.

"Speel haar borsten wat meer uit"

Toen Jani aan Christoff vroeg hoe hij zijn zus liever zou zien, had de zanger een duidelijke mening klaar. "Ik zie Lindsay graag net iets sexyer: haar blonde haar wat wilder, haar boezem wat meer uitspelen. Mijn zus heeft zeer mooie borsten, die trouwens genoeg gekost hebben ook", aldus de zanger van 'Sweet Caroline'.

De krant Het Laatste Nieuws vroeg het na en de vergroting dateert blijkbaar al van 10 jaar geleden. Zelf is Christoff ook niet helemaal natuurlijk. Hij heeft meermaals in interviews gesproken over de botoxbehandelingen die hij heeft ondergaan.