Chris Rock komt onder vuur te liggen na smakeloze grap

Chris Rock komt onder vuur te liggen na smakeloze grap

Rock plaatste een meme op Instagram waarop Houston te zien is met een verveelde blik en een zonnebril op. De tekst erbij was: "Ik, zittend in een vergadering die net zo goed met een email afgehandeld had kunnen worden." Het was echter het commentaar dat Rock bij de foto schreef waarover Brown boos is. "Schiet op, ik moet crack roken", grapte Chris.

Bobby reageerde op de foto, die inmiddels offline gehaald is. "In deze periode waarin de kracht van vrouwen juist zo belangrijk is, kies jij ervoor om onze QUEEN belachelijk te maken!!!" Later voegde hij er nog aan toe: "Ik dacht dat je een vriend van de familie was."

Drugs

Grappenmaker Rock kreeg ook veel commentaar van Whitney-fans, die zijn opmerking 'smakeloos' vonden. Houston kampte tijdens haar leven met een drugsverslaving, waarvoor ze meerdere malen werd opgenomen in een afkickkliniek.

Foto AFP / K. Djanzesian

In 2012 schokte het overlijden van Whitney Houston, één van de bestverkopende artiesten aller tijden, de wereld. Ze kwam in haar bad om het leven nadat haar hart het na jarenlang cocaïnegebruik had begeven. De zangeres kampte tijdens haar leven met een zware drugsverslaving, volgens haar intieme vrienden en familie een dramatisch gevolg van de worstelingen met haar liefdesleven.