Chris Hemsworth is de Sexiest Man Alive

Chris Hemsworth is de Sexiest Man Alive

Chris Hemsworth, de Australische acteur die we kennen van zijn rol als Thor in de gelijknamige film, is tot de meest sexy man ter wereld uitgeroepen door People Magazine. De 31-jarige acteur volgt Adam Levine op die de titel in 2013 kreeg.

In 2004 speelde Hemsworth in de Australische soap Home and Away, maar daarna ging alles pijlsnel. In 2009 was hij op weg naar Hollywood om naam te maken en al snel groeide Hemsworth uit tot een superster met stoer uiterlijk maar down-to-earth houding.

De rol die zijn carrière in een stroomversnelling bracht, was Thor. Voor Marvel Studios Films kroop Hemsworth al driemaal in de huid van de god in Thor, The Avengers en Thor: The Dark World. Hij was ook te zien in Star Trek, Snow White & the Huntsman en Red Dawn.

De meest sexy man ter wereld accepteerde zijn award via Skype op de Jimmy Kimmel show. Hemsworth zei dat hij alles te danken had aan zijn ouders toen hij de trofee accepteerde. "Ik denk dat ik er thuis mee ga pronken. Ik ga tegen mijn vrouw (Elsa Pataky) zeggen dat ik geen luiers meer moet verversen en de afwas niet meer moet doen, want ik heb het nu echt gemaakt," lachte de acteur.

Hemsworth treedt met zijn trofee in de voetsporen van Mel Gibson die de trofee in 1985 ontving. Gibson werd echter niet geboren in Australië maar wordt wel beschouwd als Australiër omdat hij naar Down Under verhuisde toen hij 12 jaar oud was.

Bradley Cooper, Ryan Reynolds, Brad Pitt, George Clooney, Sean Connery en Channing Tatum zijn slechts enkele van de mooie exemplaren die harten hebben gestolen in de voorgaande jaren dat de award werd uitgereikt.