Chocoladesalon in Tour & Taxis vindt plaats van 14 tot 16 februari

Chocoladesalon in Tour & Taxis vindt plaats van 14 tot 16 februari

De zevende editie van het Chocoladesalon zal van 14 tot en met 16 februari plaatsvinden in Tour & Taxis, met zoals elk jaar een modeshow met chocoladejurken. Meer dan 100 exposanten zullen aanwezig zijn. Nog op het programma staan demonstraties, gastronomische workshops, conferenties en een virtuele onderdompeling in de wereld van cacao. Elke dag vindt om 17 uur een modeshow met chocoladejurken plaats. Het gaat om creaties van onder meer Leonidas en de hogeschool Francisco Ferrer. De modeshow wordt voorafgegaan door een retrospectieve van enkele van de mooiste jurken die voor het Chocoladesalon van Parijs werden gemaakt

Ook jonge talenten krijgen op het salon de mogelijkheid om hun werk te tonen, dankzij sponsoring van de stad Brussel. Verder wordt er dit jaar hulde gebracht aan de combinatie bier en chocolade.

Een deel van de opbrengst van de openingsavond, die op donderdag 13 februari plaatsvindt, gaat naar Télévie, de jaarlijkse liefdadigheidsactie van de Franstalige zender RTL-TVI. De tickets kosten 20 euro, waarvan 6 euro naar het goede doel gaat.

Vorig jaar lokte het salon 18.800 bezoekers.

bron: Belga