Chewbacca-moeder krijgt haar eigen poppetje

Het filmpje waarin Candace Payne dolgelukkig is met een masker van 'Star Wars'-figuur Chewbacca heeft haar geen windeieren gelegd. Nu wordt de dame zelf vereeuwigd als een speelgoedpopppetje.
door
Kevin
Leestijd 1 min.

Sinds haar video gaat het de Texaanse moeder voor de wind. Volgens Time magazine haalde ze met haar dolgelukkige reactie al 420.000 dollar (369.000 euro) op. Het grootste deel daarvan zijn studiebeurzen die ze kreeg van de Southeastern University in Florida, maar daarnaast kreeg ze nog tal van cadeau's. En het mooie liedje is nog niet gedaan.

SpeelgrondHasbro vereeuwigt haar aanstekelijke lach nu met een speelgoedpoppetje. Het figuurtje heeft het lichaam van Chewbacca, maar het hoofd van Payne en kan dertien verschillende zinnetjes uitspreken, waaronder "I'm such a happy Chewbaca". Uiteraard zit er ook een klein Chewbacca-masker in de doos zodat liefhebbers de dolgelukkige scène in de wagen kunnen naspelen.

Brian Goldner unveiled Candace Payne's very own custom #ChewbaccaMom action figure @ Hasbro HQ! #HasbroStarWars pic.twitter.com/aTpQaCp1XW

— Hasbro (@HasbroNews) 17 juni 2016

En om het af te leren, nog één keer die aanstekelijke lach.

Foto Facebook / Candace Payne