Chewbacca-maskers uitverkocht na hilarische video

De video van Candace Payne die plat gaat van het lachen met haar nieuwe Chewbacca-masker heeft het internet veroverd. Het hilarische filmpje heeft met 134 miljoen views het record voor Facebook Live aan diggelen geslagen. Dat heeft ook in de echte wereld gevolgen. De maskers vliegen nu over de toonbank in Amerikaanse speelgoedwinkels en dat legt ook Candace geen windeieren. 
door
Kevin
Leestijd 1 min.

De warenhuisketen Kohl's, waar Payne het masker kocht, kon alle aandacht natuurlijk niet negeren. Als bedankje gingen ze langs bij de 37-jarige moeder met bakken vol 'Star Wars'-speelgoed voor Candace en de kinderen. Als kers op de taart gaf de winkelketen de vrouw 2.500 dollar (2.230 euro) aan waardebons.

Een mooi gebaar, al is het maar een habbekrats tegenover de onbetaalbare reclame die Payne gemaakt heeft voor het product.  Sinds de Texaanse de video donderdag online zette, zijn alle Chewbacca-maskers bij Kohl's uitverkocht. Volgens ABC profiteren andere ketens zoals Wal-mart, ToysRUs en Amazon mee van het succes. Hun voorraad elektronische maskers zou ook volledig uitgeput zijn.

Candace made the Internet's day, so we wanted to make hers. Chewbacca masks for the whole fam (plus a little extra)! pic.twitter.com/6qst1LZc5Y

— Kohl's (@Kohls) 21 mei 2016

Candace didn't want to share her Chewbacca mask. So we showed up to make sure she didn't have to! #AllTheGoodStuffhttps://t.co/8gvLaj9VeF

— Kohl's (@Kohls) 21 mei 2016

En om het af te maken nog eens het originele filmpje:

Foto Twitter / @Kohls