Charlotte Leysen "smoorverliefd" op Engelse zakenman

Charlotte Leysen "smoorverliefd" op Engelse zakenman

Nadat Charlotte Leysen door een zware voedselvergiftiging in een diep dal terechtkwam, heeft ze het licht weer gevonden. Dat is mede te danken aan Mark, een 36-jarige Londense zakenman die in Amsterdam woont. De 30-jarige actrice uit Schoten is naar eigen zeggen “smoorverliefd”, zo vertelt ze in TV Familie.

“Doordat ik op werkvlak noodgedwongen een stap terug moest zetten, heb ik de kans gekregen om de liefde meer toe te laten in m'n leven. M'n nieuwe vriend heet Mark en is 36. Hij komt uit Londen, maar woont in Amsterdam waar hij zakenman is. Daar leerden we elkaar op een feestje kennen, dankzij gemeenschappelijke vrienden. Mark is een avontuurlijke man die vol passie in het leven staat. We zijn tegenpolen, maar je weet wat het cliché zegt: tegenpolen trekken elkaar aan. We genieten van onze liefde en kijken erg uit naar de warme feestdagen”, klinkt het.

Uitgeput

Eind april trok Charlotte voor Ketnet naar het Afrikaanse Togo. Daar liep ze een zware voedselvergiftiging op waardoor haar maag en darmen zwaar beschadigd raakten. Toch bleef ze doorwerken, maar haar lichaam kon niet meer volgen, waardoor ze uitgeput raakte en ze er noodgedwongen een tijdje tussenuit moest. Daardoor miste ze een aantal interessante projecten, waardoor ze het ook mentaal moeilijk kreeg. Gelukkig ziet ze het leven – ook dankzij haar nieuwe liefde – nu weer rooskleuriger in.

Drie jaar geleden had Charlotte een tijdje een relatie met David Cantens, een 37-jarige acteur die Jonas speelt in de VTM-serie ‘Familie'.

https://www.instagram.com/p/BrANLQPHCjJ/