Channing Tatum heeft een nieuwe (bekende) vriendin

Channing Tatum heeft een nieuwe (bekende) vriendin

Hij prees de zangeres de hemel in na haar optreden in de Royal Albert Hall in Londen. "Deze vrouw heeft net haar hart uitgestort op het podium. Iedereen die hierbij was, is getuige geweest van iets speciaals", aldus Tatum.

 

 

Voir cette publication sur Instagram

 

This woman just poured her heart out on stage at the Royal Albert Hall. Whoever was there got to witness something special. Wow.

Une publication partagée par Channing Tatum (@channingtatum) le

Hij zou tijdens het concert bovendien de moeder van Jessie J hebben ontmoet. Sinds de acteur en zangeres begonnen met daten, is Tatum regelmatig te zien bij haar concerten in zowel Amerika als het Verenigd Koninkrijk. "Hij doet erg zijn best en wil zo veel mogelijk tijd met haar doorbrengen als hij kan. Hij voelt zich fijn bij haar", aldus een bron.

Jessie J / (c) AFP - P. Griffin

Scheiding van Jenna Dewan

Afgelopen april maakte de Amerikaanse acteur bekend weg te gaan bij zijn vrouw Jenna, die hij leerde kennen bij de opnames van 'Step Up'. Hun scheiding werd pas onlangs aangevraagd. Ook de ravissante Jenna heeft inmiddels een nieuwe vriend, acteur Steve Kazee.

Jessie J bezoekt ook werken van Tatum. Twee dagen geleden plaatste ze een foto op Instagram van de voorstelling 'Magic Mike Live', een veredelde stripact met heel wat blinkende sixpacks en spieren. Tatum regisseert de show.