Champions League basket - Quentin Serron boekt met Straatsburg tweede overwinning

Het Franse Straatsburg, met Quentin Serron, heeft dinsdag op de derde speeldag van de Champions League basketbal met 81-63 gewonnen van het Spaanse Manresa. Serron was goed voor vier punten. Voor de Fransen gaat het om de tweede overwinning in drie wedstrijden, Manresa leed zijn eerste nederlaag. Het eerste kwart was met 15-14 in evenwicht, in het tweede kwart werd het verschil gemaakt: 23-11 voor de thuisploeg. Na de pauze liepen de Fransen nog verder uit. Uitblinker was Jerai Grant met 17 punten. Serron eindigde met 4 punten, 3 rebounds, 4 assists en 3 steals in 32 speelminuten. Bij de Spanjaarden kwam Jordan Davis aan 17 punten.

De eerste vier van elke groep stoten door naar de play-offs van de Champions League.