Celebs gebruiken steeds vaker Instagram om relatiebreuk te delen

Celebs gebruiken steeds vaker Instagram om relatiebreuk te delen

De liefde is niet voor iedereen een eeuwig durend plezier. Relatiebreuken zijn een deel van het leven, maar een van de lastige consequenties ervan is dat je het aan iedereen moet laten weten. Een opvallende trend in de werel van celebs en BV's is om daarvoor Instagram te gebruiken.

De recentste grote naam die op Instagram aankondigde dat hij opnieuw single is, is Channing Tatum. De acteur postte een boodschap waarin hij samen met zijn vrouw aankondigde dat ze als vrienden uit elkaar gaan.

Nog een ander bekend Hollywoodkoppel dat via Instagram hun einde aankondigde waren Anna Faris en Chris Pratt. De filmsterren vormden jarenlang de torttelduifjes van Hollywood, maar in augustus van vorig jaar gingen ze toch uit elkaar.

A post shared by Anna Faris (@annafaris) on

Iets dichter bij huis heeft de trend ook al ingang gevonden. Presentatrice en actrice Erika Van Tielen liet recent verstaan dat ze geen koppel meer vormden met haar partner Gerd. Ze waren 8 jaar samen en hebben twee kinderen. Ook Pommeline en Merijn, twee deelnemers aan Temptation Island, lieten via Instagram weten dat de liefde tussen hen voorbij was.