Canadees biedt zes jaar oude hamburger te koop aan op eBay

Canadees biedt zes jaar oude hamburger te koop aan op eBay

Het experiment van Alexander begon op Op 7 juni 2012 toen zijn dochter hem vroeg om naar de dichtstbijzijnde McDonalds te rijden. De man bestelde een Cheeseburger, nam de 'lekkernij' mee naar huis en liet die al die tijd onaangeroerd liggen. Na zes jaar werd het tijd om afscheid te nemen en nu biedt de Canadees de hamburger te koop aan op eBay voor $29.99 of zo'n 25 euro.

Original Owner

Op de veilingsite stond bij de burger 'Original Owner'. Je kon dus op je beide oren slapen dat er nog nooit van was gegeten. De veiling was ook best succesvol want de Canadees had al een bod van 50 dollar gekregen. Helaas heeft eBay de advertentie ondertussen al verwijderd.

Goede staat 

Alexander heeft al veel reactie gekregen op zijn veiling. In een interview met CBC Radio vertelt hij dat de burger er nog heel goed uitziet. Zo zijn de frietjes nog krokant en is het vlees een beetje donkerder geworden. Alleen het broodje is te hard geworden om op te eten. Op sociale media zijn mensen toch vooral verontrust over de inhoud van de hamburger. "Als de burger er nog zo goed uitziet, hoeveel chemicaliën moeten er dan wel niet inzitten", klinkt het bij een bange vrouw.