Cadeautip: Voor elk wat wils

Cadeautip: Voor elk wat wils

[gallery type="slideshow" size="full" td_select_gallery_slide="slide" ids="783449,783450,783441"]

Voor je partner

De feestdagen kunnen een stressvolle periode zijn. De familiefeesten in tweevoud, die gekke schoonfamilie, de pakjesstress… Het zijn allemaal factoren die de romantiek in de weg staan. Met deze pakjes krik je de romantische gevoelens in je relatie geheid op. Eén tip: de zelfgemaakte massagebon is gegarandeerd een winner.

[gallery size="full" type="slideshow" td_select_gallery_slide="slide" ids="783443,783444,783445"]

Voor je familie

Allereerst: jij houdt van je familie en zij van jou. Maar laat ons eerlijk zijn: het uitzoeken van cadeaus voor je teerbeminde bloedverwanten is een heikele klus, met inspiratiegebrek als grootste stoorzender. Dat hoeft echter niet te betekenen dat je altijd op veilig moet spelen. Vergeet dit jaar dat standaard Rituals-pakketje voor je tante of die bon voor je oom, maar pak het iets gewaagder aan.

[gallery size="full" td_select_gallery_slide="slide" type="slideshow" ids="783454,783453,783458"]

Voor je broer of zus

Oftewel zijn jullie na jarenlang bekvechten eindelijk bevriend, ofwel leven jullie lichtjes opgelucht naast elkaar. Hoe dan ook, de feestdagen is de perfecte periode om dichter naar elkaar toe te groeien.

[gallery type="slideshow" size="full" td_select_gallery_slide="slide" ids="783446,783452,783451"]

Voor je (groot)ouders

Geef toe, de feestdagen zijn de periode bij uitstek om je (groot)ouders te bedanken voor hun jarenlange zorg. Daarom is vinden van het perfecte geschenk voor je (groot)ouders een hondsmoeilijke taak. Ze verdienen namelijk een privé-eiland en jij hebt het budget voor een stel kaarsen. Toch kan je met deze cadeaus tonen hoeveel je om hen geeft

(P.S. Voor degenen die echt krap bij kas zitten: een zelfgemaakte macaronikader is ook nog steeds een uitstekend cadeau.)

Door Lien Sterkens