Cadeautip: Feelgoodfestijn

Cadeautip: Feelgoodfestijn

Een vleugje essentiële olie via je computer

Deze kleine draagbare kei met blauw licht van Nature & Découvertes verspreidt je favoriete essentiële olie waar je maar wil, zowel op bureau als op reis. Je kan hem activeren door hem met een USB-kabel op je computer aan te sluiten, maar hij werkt ook op batterijen. (25 euro)

Maak je eigen edele olie

Met deze drie koffertjes van Pranarôm kan je aan de slag om je eigen edele olie te maken, voor een zachte en stralende huid. “Een aromatisch ritueel om lichaam, hart en ziel in balans te brengen”, belooft het bedrijf dat 100% pure, natuurlijke essentiële oliën produceert.

In de koffertjes zitten een lichaamsolie, een mix van drie biologische plantaardige oliën (abrikozenpit, zonnebloem, rozenbottel) en een olfacto - edele olie (jasmijn, oranjebloesem of yuzu). Deze oliën zijn rijk aan antioxidanten en beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast voeden, hydrateren en verzachten ze de huid ook dankzij de aanwezigheid van essentiële vetzuren.

Douchen met essentiële oliën

Een vleugje wellness en genieten van al het goede van essentiële oliën onder de douche. Dat is het originele concept van de Skinjay-capsules. Je hebt de keuze uit zes parfums, naargelang je humeur van het moment: Smooth, Tropical, Forest, Magic, Glamour of Sunshine. (9,90 euro per pack van 5 capsule)

Het leven door een lichttherapiebril

We hebben speciaal voor jou de nieuwe Luminette- bril van het Belgische bedrijf Lumiced getest. Een paar weken lang genoten we van de weldaden van lichttherapie. Het principe is simpel: je draagt de bril 20 tot 45 minuten per dag en gaat intussen gewoon verder met je bezigheden. Voor een optimaal effect gebruik je de bril best elke dag. No worries, hij is vrij licht (al laat hij wel een spoor na op je neus) en je kan hem dus overal meenemen. (239 euro)

Plantronics BackBeat Fit

Plantronics pusht je om je grenzen te verleggen tijdens het sporten, met de draadloze en waterbestendige (zweet, regen of afspoelen onder de kraan) BackBeat Fit. De oortjes hebben een autonomie van 8 uur per laadbeurt. En dankzij de snellaadfunctie kun je ze al na 15 minuten laden 1 uur gebruiken. (129,99 euro)