Cadeautip: Dvd's om van te smullen

Cadeautip: Dvd's om van te smullen

Clint Eastwood in tien films

Hij is een van de grote Hollywoodlegendes, maar veel mensen associëren Clint Eastwood nog met westerns. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Deze prachtige dvd-box bevat tien van zijn topfilms. De recente films ‘American Sniper' en ‘Sully' zitten erbij, maar ook de klassieker ‘The Bridges' of ‘Madison County'. En of dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog ‘Gran Torino', ‘Mystic River' en ‘Invictus'.

Singin' in the rain

Dankzij het succes van ‘La La Land' is het musicalgenre opnieuw in de mode. Het ideale moment om de succesvolle tijden van Broadway te herbeleven. Deze musicalspecial is een verzameling van 16 cultmusicals waaronder ‘The Wizard of Oz', ‘Singin' in the Rain', ‘An American in Paris' en ‘A Star Is Born'. Ginger Rogers, Julie Andrews en Fred Astaire bezorgen je een emotionele kerst!

Nolan geremasterd

Onlangs kwam ‘Dunkirk', de laatste film van Christopher Nolan, uit op 4K UHD. Het geknipte moment om zijn zes voorgaande films voor het eerst in 4K ultra high definition te remasteren en in één dvd-box te verzamelen. De kerstvakantie is ideaal om de Batmantrilogie en de spectaculaire films ‘Inception' en ‘Interstellar' te herbekijken, maar ook om ‘The Prestige' nog eens te zien.

Dino's onder de kerstboom

Wacht je vol ongeduld tot ‘Jurassic World 2' volgend jaar uitkomt? Maak dan van de kerstvakantie gebruik om het eerste deel, dat lovende kritiek oogstte, te herbekijken. En reis vooral enkele jaren terug in de tijd met deze culttrilogie.

Bananaaaaaaa!

Dit is de ideale dvd-box om Kerstmis met het gezin door te brengen. De streken van de innemende Minions brengen zowel jong als oud aan het lachen. Deze box bevat de Verschrikkelijke Ikketrilogie en de spin-off over deze hilarische gele mannetjes. Lachbuien gegarandeerd.

Duistere sprookjes en legendes

Magie, monsters en politieonderzoeken: het ideale recept voor een ‘kerstbingewatchdag'! Ontdek de volledige dvd-collectie van Grimm, een fantasyserie geïnspireerd door Duitse volkssprookjes. Los samen met inspecteur Nick Burckhardt en zijn hulpjes de misdaden op die gepleegd zijn door de mysterieuze Wezen.

American Horror Story

Lange winteravonden zijn ideaal om te griezelen! Beste horrorliefhebbers, hebben jullie de knappe serie van Ryan Murphy al ontdekt? Hoog tijd om je schade in te halen. Vampieren, heksen, spookhuizen, psychiatrisch ziekenhuis … Aan griezelplezier geen gebrek.